hits

Har det gått for langt #metoo

https://www.vg.no/rampelys/tv/i/XwgpVo/nok-en-tv-stjerne-far-sparken-fra-netflix

Okei, NÅ mener jeg bestemt at denne #metoo kampanjen biter seg selv i baken. Til og med Mr Ari Behn har blitt trakassert av Kevin Spacey.. ohyes Ari kast deg på bølgen, du har jo vært litt lite i media i det siste.... #aribehn

Så har visst Duden fra "the 70`s show" anklaget for overgrep. Skal ha skjedd tilbake til begynnelse av 2000 (snart 18 år siden altså) og Netflix svarer med å sparke fyren før det i det hele tatt bevist om dette virkelig stemmer. I henhold til amerikansk artikkel var han etterforsket for dette way back when og det ble ikke funnet bevist at det virkelig var tilfellet.

Så da er det altså sånn at en eller annen hiver ut en anklage og den som blir anklaget blir sparket og slengt ut på enhver forside og igjen ryker en karriere før det i det hele tatt er bevist. Som flere kommenterer i artikkelen er visst i slike tilfeller uskyldig til bevist skyldig kastet overbord. 

Når det er sagt. Jeg mener bestemt at kampanjen hadde sin misjon i starten og at det er viktig å plukke ned menn og damer som går over streken, men sånn som det er nå har dette gått helt av hengslende og mister etterhvert seriøsitet. 

#metoo #DannyMasterson #netflix #kevinspacey

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar